Butiken

Kan man hälla vatten i sin vape?

Det är naturligt att tänka sig frågan då vape ändå förångar e-juice för att kunna fungera. Ånga är vad som får din vape att fungera och tillåter dig att dra bloss. Så kan man hälla vatten i sin vape, och vad skulle egentligen hända?

Du bör aldrig hälla vatten i din vape

Till att börja med så är de flesta vapes tillverkade för att hantera den tjockare konsistensen som e-juice har. Om du skulle fylla din tank med vatten och försöka att dra bloss så skulle det till en början kunna skada din vape. Men det är inte det enda som troligtvis skulle bli skadat.

Det kan leda till brännskador

På grund av att vatten inte är lika tjockt som e-juice så kommer det att leda till att det når en mycket högre temperatur än e-juice. Om du skulle försöka dig på att inhalera den varma ångan som produceras så skulle du troligtvis få brännskador i munnen, halsen och eventuellt i lungorna. Vi rekommenderar därför starkt att du INTE provar på att hälla vatten i din vape.

Använd dig av e-juice istället

Men om du är på jakt efter något att fylla på tanken på din vape med så har Swedenvapes gott om e-juicer för dig att välja mellan i sitt sortiment. Dessa har alla en hög kvalitet och kommer i utsökta smaker så som läskande grönt äpple, uppfriskande mint, utsökt gräddtårta och mycket mer. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.