Butiken

Gör du detta vanliga vaping misstag?

Som med det mesta i livet så finns det ett par misstag som gång på gång upprepas inom vaping, särskilt för de som är nya till vaping och inte har så mycket erfarenhet. Detta misstag gör dels att din vapingupplevelse blir mindre optimal, men kan även påverka livslängden på din vape negativt. Gör du eller någon av dina vänner detta vanliga vaping misstag?

Låter tanken bli överfull eller för tom

Det kanske låter som en självklarhet för dig som har erfarenhet av vaping. Men faktum är att många nybörjare gör misstagen att antingen fylla på tanken för mycket, eller att låta den bli allt för tom. Resultaten blir negativa, men på olika sätt.

Om du fyller på tanken för mycket så finns risken att det svämmar över din vape och att du får e-juice i munnen när du tar ett bloss, eller att din vape ’spottar’ på dig och stänker upphettad e-juice på dig. För att undvika detta så är det bara att inte fylla tanken ända upp till kanten.

Om du låter din tank bli allt för tom så finns risken att din vape börjar överhetta och att du i samband med detta bränner dina läppar. Detta påverkar även insidan av din vape, så som din brännare negativt. För att undvika detta så är det bara att undvika att låta tanken bli allt för tom.

När du behöver köpa en ny vape så hittar du prisvärda startpaket hos Swedenvapes i olika utföranden, så du kan enkelt hitta precis vad du är ute efter.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.