Butiken

Kan Man Ta Med Sig Sin Vape När Man Reser?

Att använda sin vape i vardagen är en självklarhet och man lär sig ganska snabbt vart man kan, och inte kan använda den. Men det kan vara krångligt att veta vad som gäller i nya situationer och miljöer. Många som vapear finner sig därför med att ställa frågan, kan man ta med sig sin vape när man reser?

Ta med sig sin vape på flygplan

Du får ha med dig din vape på ett flygplan, dock så bör den vara nedpackad. Du får heller inte använda den på flygplanet under några omständigheter alls. Det som är krångligt är att det finns nya regler för enheter som använder sig av litiumjon-batterier vilket många vapes använder sig av.

Dessa får dock tas med, men de ska vara fullständigt avstängda och nedpackade. Vissa flygbolag kräver även att du monterar isär din vape innan du packar ned den, så dubbelkolla detta innan resan. Om du är oroad över att din vape ska bli konfiskerad, kan du alltid köpa en extra vape och packa ned den i ditt checkade baggage.

Ta med sig sin vape på tåg

Att ta med dig din vape på en tågresa är inga konstigheter alls och du kan ha den i fickan eller i väskan precis som vanligt. Det rekommenderas dock inte att du använder din vape under resan då medresenärer kan ogilla detta ordentligt.

Då är det bättre att söka sig till eventuella ”rökvagnar” eller passa på att hoppa av och ta ett par bloss om tåget gör ett stopp någonstans. Det skadar aldrig att fråga personal vad som gäller för vaping för att säkerställa dig om att du inte tar en massa onödiga extra steg.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.