Butiken

Vilken är den bästa vape temperaturen?

Om du vill få ut det mesta av vaping måste du veta vad den bästa temperaturen är. En sak som skiljer avancerade vaporizers från billiga är att de kan hålla din vape vid rätt temperatur. Smaken och konsistensen på varje puff kommer också att bero på hur god din e-juice är.


Om du inte är uppmärksam på hur temperaturen påverkar din vaping kan du känna dig obekväm eller tappa en del av smaken. Du vill undvika båda dessa misstag. Den perfekta temperaturen är mellan 199 och 255 grader Celsius. När du väl är i det intervallet är nyckeln att ta reda på vilken temperatur du gillar bäst.

 

Om temperaturen är för hög blir smaken stark, men ångan blir så varm att det kan vara obehagligt. Många är överens om att den bästa temperaturen är 216 grader Celsius. Du får mest smak utan att känna ångans hetta. Om du vill lägga till mer smak, prova en temperatur mellan 218 och 232 grader Celsius.

 

Vid det här laget, när du tar ett bloss, kan du känna värmen från ångan. Om du vill ha en stark smak och mycket ånga kan du sikta på en temperatur mellan 232 och 254 grader Celsius. Vid det här laget kommer du att känna värmen. Faktum är att om du går över 246 grader Celsius, kanske du upptäcker att smaken är för stark.

 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.