Butiken

Varför du inte bör tillverka egen e-juice

De flesta som sysslar med vaping har någon gång tänkt tanken att de vill prova på att tillverka egen e-juice. Men faktum är att det finns ett antal olika anledningar till varför detta är en dålig idé. Här kan du läsa varför du inte bör tillverka egen e-juice.

En komplicerad tillverkning

Det är krångligare att tillverka e-juice än att helt enkelt slänga ihop ett par ingredienser. Om man räknar fel eller blandar i fel ingredienser i fel mängd så kan det ha kostsamma konsekvenser för din hälsa. Det finns gott om exempel om människor som försökt att blanda sin egen e-juice och som resultat har skadat sina lungor så illa att de blir inlagda på sjukhus.

Alla e-juicer du köper möter en standard

Precis som i många andra marknader så är alla e-juicer som du köper tillverkade till en viss standard. Detta gör att du kan känna sig säker på att de tillverkats på rätt sätt och inte innehåller några extra farliga ingredienser eller tillsatser.

Du kan blanda existerande e-juicer

Så om man inte kan tillverka sin egen e-juice, betyder det att man inte kan uppfinna sin egna smak? Nej, du kan fortfarande blanda existerande e-juicer för att skapa nya smakprofiler och kombinationer som kittlar smaklökarna. Hitta dina favoriter i Swedenvapes breda utbud av e-juicer och blanda dina favoriter för att se om du hittar någon ny favoritkombination. Du kan även läsa mer i inlägget Kan Man Blanda Sina E-Juicer på vår blogg för information om att blanda sina e-juicer.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.