Butiken

Kan man blanda sina e-juicer?

Du har kanske märkt att många av e-juicerna som säljs innehåller mer än bara en smak, för att erbjuda en unik smakkombination. Saker som blåbär & vanilj eller äpple & vattenmelon är vanliga att se tillsammans. Då är det egentligen bara naturligt att frågan kommer upp, kan man blanda sina e-juicer?

Med detta menas alltså inte att skapa sina egna e-juicer från grunden, vilket aldrig rekommenderas. Utan vi syftar då på att blanda två inköpta e-juicer med varandra för att skapa en unik smakprofil. Faktum är att det går utmärkt att göra, men det finns ett par saker att ha i åtanke för att det ska bli så bra som möjligt

Det rekommenderas att blanda smaker som passar bra ihop, eller som har liknande smakprofiler redan. Om en av smakerna är ”starkare” än den andra så är det ofta en bra idé att ha detta i åtanke innan blandning. Så om du exempelvis blandar mint och äpple så behövs ofta mindre mint än äpple för att skapa en bra smakprofil. Du kan kika igenom alla smaker vi erbjuder och låta fantasin löpa fritt.  Här får du ofta testa dig fram för att hitta det som just du gillar allra mest. Slutligen så är det alltid en bra idé att blanda små mängder först, ifall att resultatet inte skulle bli bra. Så att du inte slösar på e-juice.


JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.