Butiken

Kan vaping hjälpa dig att hitta kärleken?

För singelrökare som undrar varför dejtingscenen har varit lite dyster den senaste tiden, bör du bara behöva leta så långt som till cigaretterna du röker efter orsaken till din torrperiod. Visste du att kroppslukt spelar en stor roll i sexuell attraktion? Om du har rökt ett tag kan du ha stött på en förlust av lukt och smak som gör det lätt att leva lyckligt omedveten om den luktande lukten som kan omge dig. Detta är något som vaping kan hjälpa

Ett delat intresse är alltid positivt

Visste du om att vaping även kan hjälpa dig att hitta kärleken genom att det är ett delat intresse. Detta stämmer så klart om det mesta här i livet. Men om du träffar en person som är lika intresserad av vaping som dig så kan det vara otroligt. Tillsammans kan ni modifiera era vapes med nya spännande mods eller prova på nya smaker för att hitta nya favoriter.

Ge gåvan av vaping

Om ni har ett kärleksfullt förhållande och en av er är rökare, kan dejtkvällar ofta avbrytas av att någon av er behöver gå ut för att röka. För att inte tala om känslan av att kyssa en askfat för dem som inte röker. Skulle det inte vara trevligt om ni båda var i samma båt och levde lyckliga och hälsosamma liv? Där ni luktar bättre och smakar bättre – det låter bra, eller hur?
Oavsett om det är en daglig påminnelse i ditt öra om att sluta röka eller den tysta skuldresan varje gång du hoppar ut för en "nypa frisk luft", är det nästan säkert att om kärlek är namnet på spelet, så kommer en av er att vara olycklig att den andra röker. Åtgärda detta genom att hjälpa din partner att prova på vaping istället.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.