Butiken

Hur vape pods fungerar

Vissa vapers har undrat vad pod vapes är och hur vape pods de använder fungerar sedan pod vaping har blivit mer populärt.

Hur fungerar vape pods?

Pod vapes är en ny typ av elektronisk cigarett som tar marknaden med storm på grund av hur eleganta de ser ut och hur lätta de är att använda. Även om podsystemet fortfarande är ganska nytt i vapingvärlden, är vi säkra på att det kommer att växa och bli lika populärt som vapepennorna, cigg-a-likes och boxmods som många vapers använder idag.

Pod vapes är enheterna som används för pod vaping. De är gjorda för att fungera med vape pods. Men vad är vape pods?

Vad är vape pods?

Kort sagt, de är små e-cigg-patroner som är väldigt portabla och är gjorda för att fungera med podsystemvapes. Människor som är vana vid cigg-a-liknande elektroniska cigaretter kanske redan vet att e-vätskan förvaras i patronen, som också kallas cartomiser. 

Samma sak med en pod, eftersom poden är den som håller e-vätskan. Podden rymmer inte bara e-vätskan, utan den har också de delar som behövs för att värma e-vätskan och förvandla den till ånga. 

Det betyder att varje kapsel har något som kallas "atomiserare", som har en värmeslinga och en "veke" inuti. Veken suger upp e-vätskan och spolen förvandlar den till ånga som användaren kan andas in.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.