Butiken

Hur mycket kostar det att byta till vaping?

"Är vaping dyrt" är förmodligen den fråga vi får mer än någon annan fråga. Så om du någonsin har undrat över kostnaden för vaping, tro mig att du inte är ensam. Det är ett ämne som vi har tänkt mycket på, särskilt ur perspektivet av en rökare som vill spara pengar och byta till vaping. Vaping kan vara betydligt billigare än rökning, särskilt på lång sikt. Den initiala kostnaden för vaping-enheten och e-vätskan kan vara dyr beroende på vilken upp

Prova på vaping med engångsenheter

För dig som vill prova på att byta till vaping utan att spendera alltför mycket pengar så finns engångsenheter som är otroligt prisvärda. Hos oss på Swedenvapes hittar du exempelvis engångsvapes för under 100 kr som ger dig möjligheten att prova på vaping utan att investera några stora pengar alls.

Vaping har en hög startkostnad - men låg kostnad i längden

Om du köper en ordentlig vape enhet så kan det till en början verka dyrt. Att exempelvis lägga ett par hundra kronor på en ordentlig enhet och ett par stycken olika e-juicer kan tyckas dyrt jämfört med ett paket cigaretter.

 

Men det är värt att minnas att du kan använda samma vape-enhet under en väldigt lång tid, och att e-juice också varar rätt länge jämfört med cigaretter. I längden så är vaping alltså bättre för både din hälsa och din plånbok än cigarettrökning.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.