Butiken

Hur man använder en engångsvape

För nybörjare är engångsvapes ett bra ställe att börja. De är inte bara billigare än e-cigaretter, utan de är också mycket enklare att använda. Här är några tips om hur du använder en engångsvape.

Hur du använder din engångsvape

När du använder en engångspenna för första gången kanske du undrar hur du använder den. Den exakta metoden kan skilja sig åt beroende på vilket varumärke du köper eller vilken typ av engångsvape du använder.

Generellt sett så är det bara att följa dessa sex steg:

1.      Ta ur enheten ur sin förpackning.

2.      Kontrollera om det finns några gummiskydd på själva enheten, det är vanligt att exempelvis munstycket är skyddat med en bit gummi, avlägsna dessa om de finns.

3.      Om din engångsvape har en knapp för att slå igång den eller aktivera enheten så kan du trycka på knappen och se hur en indikatorlampa tänds. Vissa enheter aktiveras när du tar ett bloss och har då ingen knapp du behöver trycka på.

4.      Ta ett bloss på din engångsvape och njut.

5.      Använd enheten tills e-juicen är slut eller tills batteriet är slut.

6.      Kassera enheten och köp en ny.

Vad är engångsvapes?

En engångsvape är en e-cigarett som levereras fylld med e-juice och med ett fullt laddat batteri. Hos Swedenvapes hittar du ett brett utbud av engångsvapes i olika smaker att välja bland.

Den är redo att användas direkt och behöver alltså inte förberedas innan användning. När enheten inte kan användas längre så kasserar du den. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.