Butiken

Hur du kan sluta röka med hjälp av vaping

Många kämpar med att ge upp rökningen och det är olika lätt för olika personer. Vissa kan sluta tvärt och aldrig röra en cigarett igen, medans många kämpar långt och länge med att sluta röka. Något som blir allt vanligare är att byta ut rökning mot vaping i ett försök att sluta röka.

Den största anledningen till att man byter till vaping i ett försök att sluta röka, är att det finns mindre giftiga ämnen i e-juicer än i cigaretter. Men det finns även andra anledningar, som att du ofta själv kontrollerar mängden nikotin i din e-juice. På så vis så kan du sakta men säkert trappa ned på mängden nikotin du får i dig vid varje tillfälle. Detta är en metod som lurar hjärnan att sluta röka på ett enklare sätt än att exempelvis röka färre cigaretter om dagen.

Med denna metod så kan du enkelt och smidigt sakta fasa ut nikotinet helt och hållet om du så önskar, och slutligen inte vara nikotinberoende alls. Eller så kan du helt enkelt fortsätta att blanda i nikotin i dina e-juicer. på den understrukna texten. Ta bort detta gula stycke innan uppladdning.) om du så önskar för att möta ditt nikotinbehov utan alla extra ämnen som finns i vanliga cigaretter. Med metoderna ovan så är det enkelt att se varför många väljer att sluta röka med hjälp av vaping.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.