Butiken

Hur du fixar en “bränd smak” när du vapear

Det händer de flesta av oss, vi drar ett djupt bloss men förvånas av en ”bränd smak” och en svidande hals. Detta är något av det värsta som kan hända, och det kan hända vem som helst. Men hur fixar man egentligen en ”bränd smak”?

Det som orsakar den brända smaken är att det inte finns tillräckligt med e-juice i tanken. Detta torkar ut brännaren och resulterar i den otrevliga brända smaken. Ett par vanliga anledningar bakom den brända smaken är bland annat:

·         Att du använder för hög watt-styrka

·         Att du tar för många bloss på för kort tid och torkar ut tanken

·         Att du använder en dåligt blandad vapejuice

·         Att brännaren är felinstallerad

Hur åtgärdar man den brända smaken?

Om du har tur så räcker det att helt enkelt fylla på med ny vapejuice i tanken och se till att brännaren får tillräckligt med vätska. I vissa fall så brännaren ha påverkats negativt av att ha använts torr och ger då permanent en bränd smak. I vissa fall så är den enda åtgärden därför att byta ut brännaren helt och hållet. Som tur är så hittar du flera prisvärda brännare hos oss på Swedenvapes.

Det bästa är givetvis att undvika problemet helt och hållet. Detta gör du på bästa vis genom att helt enkelt se till att följa instruktionerna för din vape, och att fylla på tanken när den börjar bli tom. På så vis så behöver du aldrig oroa dig för att uppleva en bränd smak igen, och du kan njuta av att vapea i lugn och ro.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.