Butiken

De 3 bästa dokumentärerna om vaping

Dokumentärfilmer om vaping är inte ett ämne som täcks så väl. Många är inte ens medvetna om att det finns vapingrelaterade filmer eller dokumentärer? Eftersom det inte är så mycket känt om effekterna av vaping och dess industri, har många filmskapare tagit till ämnet för att dokumentera, erbjuda fakta och ge information om detta "heta ämne". Här kan du därför hitta de 3 bästa dokumentärerna om vaping.

1. E-Cigarettes: Miracle or Menace? – Horizon: E-Cigarettes – BBC Two (2016)

I denna dokumentär från BBC tar Michael Mosley en djupgående titt på vaping och dess potential. Mr. Mosley som själv är icke-rökare, testar en apparat med nikotin. Han försöker för sig själv och oss att upptäcka effekterna av vaping. Efter att ha använt enheten under en tid kände han att nikotinet inte påverkade hans totala prestanda. För dig som vill prova på vaping men kanske inte vill investera i en riktig vape kan prova på engångsvapes hos Swedenvapes. De kommer påfyllda och laddade för användning och du kastar de sedan när de är tomma helt enkelt.

Den här dokumentären är intressant för någon som letar efter en mer personlig och direkt titt på vaping och dess effekter.

2. Beyond The Cloud (2016)

Denna dokumentär, skapad av de franska regissörerna Ghyslain Armand och Sébastien Duijndam, visar en serie intervjuer med olika yrkesverksamma inom och utanför rökföretagen och hälsoinstitutionerna, för att visa hur vaping nyligen har börjat accepteras som en mer hälsosam produkt.

Dokumentären erbjuder insikt i aktuella frågor och är välgjord.

3. Topp 5 extraordinära e-cigarettfakta

De flesta av vapingdokumentärerna fokuserar på att förklara hälsofördelarna med vaping. Youtube-kanalen WatchMojo, som specialiserat sig på att göra topplistor inom olika ämnen, skapade den här videon. Under 6 minuter går de igenom spännande fakta om e-cigaretter som inte är relaterade till just dess hälsoeffekter.

Detta är den kortaste av alla dokumentärer som vi går igenom och passar utmärkt för dig som vill lära dig mer om vaping, men som inte vill eller har tid att se en lång dokumentär.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.