Butiken

Bästa vape och e-juice för storrökare som vill byta till vaping

Att byta från rökning till vaping är ett utmärkt sätt att skära ned på rökningen och att gynna din hälsa. Vaping är både billigare än rökning, och har mindre negativa hälsoeffekter. Men det kan ibland vara svårt att veta exakt vad du borde välja när det gäller vilken vape och e-juice du borde prova på.

Engångsvape

Om du inte har provat vaping tidigare och vill prova på så kan det vara en bra idé att köpa en engångsvape. Dessa enheter kommer fullt laddade och fyllda på förväg med en e-juice i en viss smak och styrka. På så vis är det hur enkelt som helst för dig att prova på att byta ut rökning mot vaping.

Nikotinsalt

Om du bestämmer dig för att investera i en ordentlig vapingapparat och ska köpa till e-juice så är det en bra idé att välja e-juice som innehåller nikotinsalt. E-juicer som iunnehåller nikotinsalt ger lenare bloss och en bättre vapingupplevelse överlag med en renare ’smak’.

Startkit

När du vill köpa en vape så hittar du ett brett utbud av e-cigaretter hos Swedenvapes. Allt från enklare pod-enheter till mer intrikata enheter med separata delar som du kan använda mods till. Det finns egentligen ingen särskild typ av enhet som passar bättre för dig som vill byta från rökning till vaping. Det handlar snarare om hur mycket du är villig att investera i din vapingenhet och hur mycket du vill kunna anpassa din vape.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.