Butiken

Anledningen till att din vape ibland låter konstigt

När du vapear finns det några ljud som du vanligtvis bör höra. De flesta av dem är bra, när din enhet fungerar som den ska. Du måste dock vara uppmärksam på särskilda förändringar i ljuden. Du förstår, vissa vapingljud är dåliga och kan skapa jobbiga konsekvenser. Med det sagt, här är exempel på bra och dåliga ljud som din vape ibland kan ge ifrån sig.ningen till att din vape ibland låter konstigt

De bra ljuden 

 Ett stadigt sprakande ljud, ackompanjerat av ett mjukt sus är ett bra ljud. Ibland är dessa två ljud mer distinkta när du precis har bytt delar, eller köpt en helt ny vape. Nya vapes kommer att ha ett mer märkbart sprakande, men det kommer snabbt att plana ut till det normala. Du vet väl om att du kan köpa nya vapes hos Swedenvapes till ett bra pris. Sprakande och väsande ljud är alltså normalt. Det kan dock uppstå problem när ljuden slutar eller du börjar höra ett högt poppande ljud varje gång du andas in. Ibland kan du känna att ljudet förändras när du ökar mängden nikotin. Detta är normalt eftersom ökningen av nikotinvolymen skapar en högre ånghalt och knastrande ljudet är mer uttalat.

De dåliga ljuden 

 En korrekt fungerande enhet kommer att producera ett lätt sprakande poppande ljud, men du måste veta när ljuden blir ett problem. Till att börja med, om volymen på det poppande ljudet ökar, var uppmärksam på eventuella dramatiska förändringar i smaken. Om du märker en ovanlig bitterhet bör du verkligen rengöra din enhet eller kontrollera e-juicen. 

En ansamling av förångade partiklar kommer att orsaka ett poppande ljud när värmen ökar. Du kan först ändra effektinställningen eller luftflödesjustering.Var noga uppmärksam på poppljud som blir högre ju mer du vapear. Om du upptäcker att volymen blir högre, plus att du upplever ovanligt mycket spottande vätska, måste du kontrollera enheten för att se till att den inte gått sönder.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.