Butiken

Allt du behöver veta om vaping på stranden

Sommaren är på väg och (om vädret tillåter) kommer många av oss att bege oss till stranden för en dag med bad och avslappning.

Men att vara vaper på stranden (och vaping utomhus i allmänhet) kan orsaka problem. Du behöver inte enbart oroa dig för solbränna, bistick och det otroligt oförutsägbara Svenska vädret, utan döda vape-batterier, sand som kommer in i din enhet och att få slut på e-vätska kan också förstöra din dag.

Den här guiden ger dig all information du behöver för en perfekt dag med vaping på stranden. Bara luta dig tillbaka, koppla av, och glöm inte din solkräm!

Får man vapea på stranden?

Absolut! Det finns inga Svenska lagar som i nuläget säger att du inte får vapea på stranden eller utomhus generellt. Det är dock viktigt att komma ihåg att detta enbart gäller för Sverige. Om du planerar att resa utomlands på semester så kan det gälla andra regler just där. Det är därför en bra idé att kolla upp vad som gäller.

Tips för vaping på stranden

1.      Se till att ladda upp batteriet helt på förväg för att undvika en död vape utan tillgång till laddning.

2.      Det kan vara en bra idé att köpa en Engångs Vape från Swedenvapes för ditt strandbesök då de alltid kommer fullt laddade och påfyllda med e-juice. Det finns även många härligt somriga smaker att välja bland.

3.      Håll din vape borta från direkt solljus, om det är väldigt varmt ute kan det även vara bra att hålla den så sval som möjligt.

4.      Slutligen, trots att du njuter av vaping så finns det folk där ute som har samma syn på vaping som rökning, d.v.s att det är något negativt. Försök därför alltid att visa hänsyn för andra strandbesökare för bästa möjliga strandbesök.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.