Butiken

Allt Du Behöver Veta Om Vaping I Bilen

För de flesta av oss så är det en självklarhet att ta med sin vape på vägarna. Men visste du om att det kanske inte är helt harmlöst att blossa på din vape i bilen? Undvik oväntade överraskningar och lär dig allt du behöver veta om vaping i bilen.

Vaping i bilen lämnar varande doft i säten

Detta är nödvändigtvis inte något negativt, att ha säten som doftar som e-juice är definitivt inte det värsta som kan hända. Men det är något som är värt att tänka på, om du vill att din bil ska dofta som dina e-juicer som innehåller frukt under resten av tiden som du kör den. Doften går oftast att bli av med genom specialisthjälp eller med vissa medel.

Vaping kan lämna en hinna på rutorna

Trots att det är helt harmlöst att ta några bloss i bilen med rutorna uppe, så kan det leda till framtida frustrationer i längden. Detta beror på att vape ånga lämnar efter sig en tunn hinna på rutorna i bilen. Om du vapear i bilen en hel del med rutorna uppe så kommer du att inse varför detta var en dålig idé när det börjar bli kallt ute.

Du upptäcker då en permanent hinna på insidan av samtliga rutor i bilen, likt imma, men som inte försvinner på egen hand. Vatten blandat med vinäger funkar klockrent för att bli av med denna hinna, men det smidigaste är därför att veva ned rutan från början. Oftast räcker det att bara veva ned rutan en liten bit för att märka utmärkta resultat.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.