Butiken

5 vanliga vape misstag som nybörjare gör

Oavsett vad man provar på i livet så är det vanligt att göra misstag när man är nybörjare. Kanske känner du igen dig själv eller en vän i dessa 5 vanliga vape misstag som nybörjare gör.

#1 Du använder fel watt inställning på din vape

Ett typiskt ’rookie mistake’ är att använda sig av fel watt inställning som kan resultera i en bränd smak. Många nybörjare rekommenderas att börja med en enkel vape-modell av just denna anledning. Enkla modeller har en förinställd inställning för watt, medans mer avancerade modeller låter användaren justera detta. Du hittar både nybörjarvänliga modeller och mer avancerade modeller på Swedenvapes hemsida

#2 Du följer inte instruktionerna för din vape-modell

Det är ett vanligt nybörjarfel att inte följa instruktionerna då man är så taggad att komma igång med sin nya vape. Detta kan dock leda till en uppsjö av problem då vissa modeller har unika funktioner som skiljer vilt från andra modeller. Se därför till att följa instruktionerna så gott det går för att undvika oturliga misstag.

#3 Du glömmer bort att stänga av din vape

Ett typiskt nybörjarmisstag är att glömma bort att stänga av sin vape och ta ett bloss och sedan kasta den i fickan. Detta är ett kostsamt misstag på mer än ett sätt. Till att börja med så använder detta upp batteriet, men kan även leda till att e-juice läcker ut i fickan. I värsta fall så kan det även leda till att din vape överhettas och skadar omgivningen.

#4 Du tar bloss som på en cigarett

De som går från cigarettrökning till vaping kommer att känna igen sig i detta misstag. Man tar ett kort intensivt bloss som på en cigarett och får en otrevlig överraskning. Vaping handlar oftare om att ta långa djupa bloss för att få maximal njutning av smaken och för att producera stora vape moln.

#5 Du väljer helt fel vape juice

För den nya vape användaren så finns det oändligt med spännande vape juicer att prova på i olika utföranden och smaker. Det största misstaget man kan göra är att lyssna på vad en vän har att säga om just smaker, istället  än att välja något som man själv faktiskt tycker om. Resultatet blir att du får en smak som din kompis älskar, som sedan står och samlar dam där hemma.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.