Butiken

4 Fizzy Juice smaker du måste prova

Fizzy Juice, tidigare Mohawk & Co, är en välrenomerad tillverkare av vapejuicer. De är mest kända för sina dessertsmaker, men du hittar stor variation i deras utbud. Nedan kan du läsa mer om 4 stycken Fizzy Juice smaker som du bara måste prova!

Fizzy Juice - Banana Milkshake

En härligt läskande bananmilkshake toppad med mängder av vispgrädde är något som går hem alla dagar i veckan. Detsamma gäller för smaken Banana Milkshake från Fizzy Juice, som är baserad på just detta. Den härligt fylliga smaken av milkshake med banan och vispgrädde får dig att längta efter mer redan efter första blosset.

 

Köp Fizzy Juice - Banana Milkshake här

Fizzy - Orange

Fizzy Orange ger dig smaken av söt apelsinläsk, upplev den härliga sötman och de läskande egenskaperna redan idag. Det finns även spännande undertoner av mint som lägger till ett lager av uppfriskande kyla. Resultatet är en härligt välbalanserad smak som du kommer att vilja köpa om och om igen för att njuta av.

 

Köp Fizzy - Orange här

Fizzy Juice - Wicked Mango

Att hitta en härligt mogen mango i en butik kan vara riktigt svårt, ofta får man nöja sig med något som är “nära mogen” istället. Som tur är så erbjuder Wicked Mango dig möjligheten att uppleva smaken av en perfekt mogen mango närhelst du vill. För dig som inte kan få nog av mango så är detta det perfekta alternativet.

 

Köp Fizzy Juice - Wicked Mango här

Fizzy - Lemon Tart

Upplev den sura och syrliga smaken hos en perfekt tillagad citronpaj. Den härliga varma sötman hos en paj, tillsammans med den knivskarpa syrligheten hos citroner. Denna är helt klart ett måste att prova på, så även om du inte vanligtvis är ett större fan av dessertsmaker så är denna definitivt värd ett försök.

 

Köp Fizzy - Lemon Tart här 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.