Butiken

Tips för hur du rengör & underhåller din vape

Du som har sysslat med vaping under en längre tid är säkerligen medveten om hur man bäst rengör och underhåller en vape. Men de som nyligen börjat kanske inte är lika insatta, eller ens vet om att man bör rengöra de. Här kommer därför ett par användbara tips för hur du rengör & underhåller din vape.

Hur man gör rent tanken

Till att börja med så är det alltid en bra idé att ha för vana att skölja rent tanken varje gång du byter e-juice. Detta ser till att smakerna inte blandas eller påverkar varandra, samtidigt som du ser till att rengöra tanken.

1.      Fyll en skål med varmt vatten

2.      Ta bort tanken, töm den & skruva isär den

3.      Lägg tankens delar i skålen med vatten och rengör tills de är rena (använd diskmedel vid behov)

4.      Torka av delarna med en handuk eller servett och låt lufttorka innan du sätter ihop de igen.

Om det skulle vara så att en enkel rengöring som den som beskrivs ovan inte hjälper, så kan man även använda sig av alkohol för en djupare rengöring. Du följer då stegen ovan men istället för att använda dig av vatten för rengöring så har du alkohol på tops, bomullstuss eller hushållspapper och skrubbar rent.

Kan man göra rent brännaren?

Det är tyvärr inte möjligt att göra rent brännare då de förstörs om de blir våta. Det kan i vissa fall gå att använda sig av högprocentig alkohol för att bli av med fläckar och dylikt. Men många gånger så är det en bättre idé att köpa en helt ny brännare vid det laget. Som tur är så hittar du ett stort utbud med olika brännare hos Swedenvapes till ett bra pris.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.