Butiken

Svar På 3 Roliga Vape Frågor

De flesta som har sysslat med vaping under en längre tid vet att vaping inte är något utanför det normala. Men det finns skeptiska människor som har ställt roliga vape relaterade frågor. Här kommer därför svar på 3 roliga vape frågor som folk har ställt.

1. Kan den där explodera?

Svaret är nej, om du inte försöker att få den att explodera. Om du exempelvis kastar din vape i en eld, eller sticker hål i batteriet så kan det snabbt gå snett, detsamma gäller mobiltelefoner och andra enheter som använder sig av litiumjon-batterier. Men din vape exploderar inte om du tar ett bloss från den.

2. Varför luktar det inte cigarettrök?

Detta är en klassiker då det man blåser ut är ånga och inte rök. Fortfarande finns dock många människor runt om i världen som chockat säger att det inte luktar cigarettrök, och försöker att gissa vilken smak det är du faktiskt använder. Bonuspoäng om du använder dig av en tobakssmak på din e-juice vilket ofta driver traditionella rökare vansinniga. Skillanden kan bero på att det inte är en cigarett, eller att det inte är rök, det är lika kul att försöka förklara varje gång.

3. Rökare som nämner farliga kemikalier inom vaping

Detta är något som inträffar frekvent om du tar ett par bloss på din vape i en rökruta eller annan plats där du kanske stöter på cigarettrökare. De nämner farliga kemikalier och att din vape orsakar cancer, samtidigt som de drar halsbloss med John Silver utan filter, nej tack. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.