Butiken

Hur ser framtiden ut för vaping?

För inte så länge sedan, om någon hade sagt att cigaretternas framtid skulle vara elektroniska, skulle du förmodligen ha hånat dem. Hur i hela friden skulle du kunna kombinera cigaretter och teknik? Men det hände. Och nu förutspås vapingindustrin vara värd över 300 miljarder kronor år 2022.

Trots att det då och då dyker upp nya artiklar med skrämselpropaganda om vaping så kvarstår sanning. Att e-cigaretter är 95% mindre farliga än att röka tobak och att använda dem "gör det mycket mer sannolikt att du kommer att sluta röka cigaretter framgångsrikt än att bara lita på viljestyrka. ”

Men hur ser framtiden egentligen ut för vaping?

Framtiden för e-cigaretter

E-cigaretter är ett hållbart och hälsosammare alternativ för dem som vill sluta röka. Med en värld av smaker som vapers kan njuta av, såväl som den myriad av prisvärda vaping-enheter som tilltalar den tekniskt kunniga vapern, borde det inte komma som någon överraskning att attraktionen för vaping ökar. Men det betyder inte att e-cigarettmarknadsförarnas jobb är gjort. Faktum är att deras jobb bara har börjat, eftersom framtiden för e-cigaretter borde börja med att öka medvetenheten om den skarpa kontrasten mellan vaping och rökning.

I framtiden kommer vaping troligtvis att separeras ytterligare från cigarettrökning.

Utvecklingen av vape-enheter

Med hastigheten på tekniska framsteg förbättras designen nästan dagligen - vilket säkerställer att varje ny iteration av vape-enhet producerar en renare och säkrare vape än den tidigare. Men för att göra det möjligt för designers att fortsätta arbeta med att göra vape-enheter säkrare och effektivare, måste det finnas en efterfrågan på dem. Så att öka medvetenheten om e-cigaretter är avgörande för att upprätthålla efterfrågan på vapingprodukter.

Vi har kommit en långt väg från de tidiga e-cigaretterna med begränsade smaker och kort batteritid. Nu finns exempelvis engångs vapes som är en innovation på egen hand.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.