Butiken

Hur du väljer rätt e-juice

Om du precis börjat med vaping eller funderar på att börja, så kan mängden med valmöjligheter lätt bli överväldigande. Det finns så otroligt många smaker i olika utföranden att det till en början kan verka omöjligt att veta vart man ska börja. Det är dock riktigt bra att det finns så många alternativ, då det gör det enklare att hitta den smak som just du kommer att älska.

Till en början så kan det verka konstigt att de flesta smakerna är ”söta” smaker som frukter eller godis. Men faktum är att det sällan smakar så sött som det låter, och att de flesta e-juicer erbjuder klockrena smakprofiler som inte överväldigar. Exempelvis den extremt goda ananassmaken Horny Pineapple från Horny Flava. Som erbjuder en uppfriskande tropisk smak av ananas utan att vara överväldigande.

Men hur vet du då vart just du borde börja leta för att hitta rätt e-juice för dig. Jo, nämligen med att börja med dina personliga favoritsmaker så klart! Alla har vi någon frukt, godis eller efterrätt som vi tycker om extra mycket. Det enklaste är därför att börja med att leta efter smaker som du är bekant med på så vis, och sedan prova en eller två nya smaker vid varje beställningstillfälle. På så vis så vet du att du får minst en smak som du tycker om, och kanske även en eller två nya favoriter på samma gång. 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.