Butiken

Hur du enkelt kan välja vilken nikotin % din e-juice bör ha

Många som vill byta ut rökning mot vaping undviker det på grund av en osäkerhet över vilket nikotinstyrka de bör ha. Men det finns faktiskt ett par riktlinjer som man kan använda sig av för att göra det hur enkelt som helst att veta vilken nikotin % din e-juice bör ha.

Olika nikotinstyrkor

Oftast så pratar man om 4 olika nikotinstyrkor när det gäller vapejuicer. Dessa är på en skala från nikotinfri, upp till vad som motsvarar att röka ett paket cigaretter om dagen. Du kan även blanda ned nikotin i nikotinfri e-juice för att själv bestämma styrkan. På Swedenvapes hittar du nikotinfria e-juicer och nikotinshots så att du enkelt kan få dina favoritsmaker med just din föredragna nikotinstyrka.

0mg Nikotin

Detta är de helt nikotinfria alternativen och passar utmärkt för dig som vill prova på vaping för skojs skull eller du som slutat röka och bara saknar ”känslan” snarare än själva nikotinet.

3mg Nikotin

Oftast så är detta den lägsta mängden nikotin som du kan få för e-juice, om du inte blandar ned nikotinshots i nikotinfria e-juicer. Det är oftast det sista steget innan man blir helt nikotinfri för ex-rökare. För dig som tidigare rökt ett par cigaretter om dagen passar denna styrka bra.

6mg Nikotin

Ytterligare en relativt låg styrka som är snäppet högre än den tidigare. Du kan förvänta dig samma nikotinrus som från ultra light cigaretter och passar klockrent för dig som tidigare rökt cirka 10 cigaretter på en dag.

12mg Nikotin

E-juicer med 12mg nikotinstyrka är tillverkade för den genomsnittlige rökaren som snittar ett paket cigaretter om dagen. För dig som vill byta från rökning till vaping så passar 12mg troligtvis utmärkt som startpunkt om du röker cirka ett paket om dagen.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.