Butiken

Hur du enkelt byter ut rökning mot vaping

Att använda sig av vaping för att sluta röka är en metod som gör det enklare för många rökare. Genom att du själv bestämmer hur mycket nikotin du vill ha i din e-juice så är det enkelt att trappa ned. Men hur gör man enklast för att byta ut rökning mot vaping?

Använd dig av rätt nikotinstyrka

De e-juicer som du hittar hos oss på Swedenvapes är nikotinfria, så du behöver själv blanda nikotin I din e-juice. Du kan köpa nikotinshot hos oss på Swedenvapes enkelt och smidigt, på produktsidan hittar du även användningsinstruktioner.

Genom att blanda rätt mängd nikotinshot med din e-juice så gör du det enkelt att först byta ut rökningen mot vaping. Men även att trappa ned på nikotinmängden när det är dags. Med en gradvis nedtrappning och hårt arbete så är det många som blir nikotinfria på detta sätt.

Skillnaderna mellan rökning och vaping

På en grundläggande nivå så är de två väldigt olika. Att röka en cigarett tar vanligtvis ett par minuter och man behöver oftast gå utomhus för att ta några bloss. Ett vanligt misstag många gör när de först byter från rökning till vaping är att de tar bloss hela tiden eftersom att den e-juice du har i din vape varar rätt länge.

Försök därför att undvika denna frestelse till en början eller anpassa mängden nikotin i din e-juice enligt dina behov. Genom att ha dessa saker i åtanke så blir det mycket enklare att byta ut rökningen mot vaping.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.