Butiken

De bästa e-juicerna baserat på årstiderna

Det är ingen hemlighet att det finns gott om olika e-juicer för dig att välja bland. Allt från din favoritläsk, till olika desserter, till frukter och bär finns tillgängligt som e-juice. Med ett så stort urval så är det även möjligt att välja olika e-juicer för olika årstider. För att verkligen matcha smakprofilen till årstiden för en förhöjd vapingupplevelse.

På vintern när det är kallt och mörkt här i Sverige, så är det varma och mysiga smaker som dominerar det mesta. Det kan visserligen vara skönt att köra med något somrigt som en härlig jordgubbssmak för att undkomma vinterns mörka grepp. Men för dig som verkligen vill luta dig in i vintern kan göra det med den härligt kryddiga apelsinsmaken Superb Orange från Chuffed Fruits.

Vår

Våren är den årstid när allt blommar ut på nytt, snön smälter undan och blommor börjar dyka upp på nytt. Passa på att ta del av detta med en uppfriskande e-juice. Exempelvis Apple & Pear On Ice från Just Juice med smak av sura äpplen, päron och mentol för en härligt uppfriskande och kylig smakupplevelse.

Sommar

 Under varma sommardagar så blir de allra flesta av oss sugna på frukter och bär. Vad passar då bättre än Hello Summer från Horny Flava som erbjuder en härlig blandning av hallon, blåbär och mint. Härlig bärsmak vid inhalering, och kylande mint vid utandning, vad mer kan man be om på sommaren?

Höst

Under regniga höstdagar där löven faller av träden, och dagarna blir allt kortare, kan det vara svårt att hitta rätt smak för sin vape. Vi rekommenderar då att du provar på Hazelnut Vienna från Get Brewed. Ta del av smaker som hasselnötter, kaffe och grädde för en värmande känsla av att dricka en varm kopp kaffe på ett mysigt café.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.