Butiken

Allt du behöver veta om vape skins

Vape skins är ett enkelt sätt att dekorera dina vapes utan att det kostar allt för mycket eller kräver ansträngning

Vad är vape skins egentligen?

Vape-skins är gjorda av bra vinyl (åtminstone de som är värda att köpa), men de är i princip bara klistermärken. Du kan tänka på de som ett skal till mobiltelefonen, eller en pin som du sätter på en väska eller jacka.

 

För det mesta är de redan klippta för att passa moden de gjordes för. Men det finns generiska vape-skins där ute som du måste klippa själv för att passa på din mod. Dessa är billigare, men du kan inte vara säker på att de kommer att fungera. Om du gör fel med skalpellen kan du bli tvungen att slänga dem.

 

Om du har en anpassad mod eller vill ha en viss design kan du även skicka detaljerna till tillverkaren och beställa ett anpassat skal.

Vape skins är vackra, men de skyddar inte.

Observera att vapeskins inte är detsamma som vapesleeve. Gummi eller silikon används för att göra vapesleeves, och de ger mer skydd. Eftersom vapesleeves är tjocka och gjorda av gummi, kommer de att förhindra att din enhet går sönder, får bucklor eller får färgsprickor. Tyvärr kommer de också att täcka det helt, så andra vapers vet inte att du har den coolaste nya prylen i stan.

  Att köpa en vape sleeve är en bra idé om du vill skydda ditt nya köp. Men vape-skins är rätt väg att gå om du bara vill fräscha upp en gammal mod eller dölja att du är klumpig.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.