Butiken

5 tips för att förlänga batterilivet på din vape

Trots att inget batteri varar för alltid, så finns det ändå tips & tricks som du kan använda dig av för att förlänga batterilivet på din vape. Vissa tips kommer du säkerligen att vara medveten om, men vissa kan helt klart hjälpa många.

#1 Låt inte batteriet bli för kallt

Detta gäller för alla möjliga apparater som använder sig av batterier, även mobiltelefoner. Men om ditt vapebatteri spenderar allt för lång tid i för låga temperaturer så kommer det att påverka batteriets livslängd negativt.

#2 Förvara din vape fullt laddad

Om du förvarar ditt vapebatteri helt urladdat så har det en negativ effekt på batteriets effektivitet och livslängd. Försök därför så ofta du kan att förvara den fullt laddad, eller inte helt urladdad under längre perioder.

#3 Överladda inte batteriet

Om du låter batteriet ligga kvar på laddning efter att det nått 100% så överladdar du batteriet vilket I sin tur kan påverka batteriets livslängd i det långa loppet. Försök därför att inte låta batteriet ligga kvar på laddning när det inte behövs. Om du behöver köpa nytt batteri så erbjuder vi på Swedenvapes bra batterier till bra priser. Länka till denna sida på den blå texten https://www.swedenvapes.se/cat... 

#4 Använd din vape regelbundet

Regelbunden användning är det bästa sättet att optimera livslängden för batteriet. Detta gäller samtliga enheter och apparater som är batteridrivna då det håller igång batteriet och optimerar det för användning gång på gång.

#5 Se till att din vape är avstängd utanför användning

Detta kanske är en självklarhet men det finns faktiskt folk som inte tänker på att stänga av sin vape. Vissa vape-modeller stänger av sig själva efter en stund, men vissa modeller behöver man själv stänga av. Detta är ett av de enklaste sätten att hålla liv i batteriet under en längre tid.

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.