Butiken

5 Kändisar Som Vapear

Det kanske låter som en självklarhet att människor i alla möjliga olika miljöer och från olika bakgrunder vapear. Men visste du om att många av dina favoritkändisar har setts ute med en vape i handen. Många av de har tidigare rökt cigaretter, men har sedan bytt till vaping, här är 5 kändisar som vapear.

1. Tom Hardy

Tom Hardy är en kändis som frekvent syns med sin vape, ibland även under intervjuer för nya filmer som han är med i. Du kanske har sett honom i filmen Venom, eller kanske i serien Peaky Blinders där det är extra svårt att tänka sig honom med en vape i handen.

2. Richard Hammond

Den lille komikern som ofta sågs i TV-rutan när han presenterade Top Gear syns ofta utomhus där han puffar på sin vape. Det sägs att han föredrar den söta smaken av apelsin på sin e-juice. Testa apelsinsmak själv med Superb Orange från Swedenvapes utbud.

3. Katy Perry

Sångerskan sjöng låten I kissed a girl, men visste du om att hon även använder munnen till vaping. Vaping är något som hon glatt pratar om med både bekanta och journalister då det har hjälpt henne att sluta röka cigaretter.

4. Leonardo DiCaprio

Leonardo DiCaprio är en av de största filmstjärnorna i modern tid och har till och med setts ta ett bloss på sin vape under olika galor och tillställningar. De flesta känner igen Leonardo DiCaprio från Titanic, Inception eller Wolf of Wallstreet.

5. Bruno Mars

Bruno Mars är en sångare som inte är rädd att lyfta fram vaping som något positivt. Sångaren bytte själv från rökning till vaping efter ett löfte till sin mor. Bruno Mars har även investerat kapital i tillverkaren av e-cigaretter NJOY och det är inget han hymlar om

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.