Butiken

4 spännande smaker av e-juice att testa

Smaker är avgörande för vaping. Så fort du hittar rätt inställning börjar jakten på din heldagsvape. Du vill ha en smak du aldrig kommer att tröttna på, oavsett hur mycket du vapar. Men att hitta en speciell e-juice är inte lätt. Det finns trots allt så otroligt många olika smaker att välja bland. Här ger vi dig därför tips på 6 spännande smaker av e-juice att testa.


1. Dr Vapes Nic Salt Panther Series Black

Denna e-juice passar perfekt för dig som har tröttnat på enkla smaker som äpple eller jordgubbar och är ute efter mer komplexa smaker. Denna e-vätska ger dig smaken av tobak, vanilj och turkisk glass vilket ger en exklusiv smakprofil som absolut kan bli din nya go-to vape.

Köp Dr Vapes Nic Salt Panther Series Black här

2. Rockstar Ultimate Black

Denna smak erbjuder en härlig blandning av mörka frukter och svarta vinbär, tillsammans med en perfekt mängd mentol. Mentolen används för att balansera ut sötman i smaken och gör att det inte blir allt för sött eller stabbigt. Detta gör att smaken är välbalanserad och passar perfekt hela dagen lång.

Köp Rockstar Ultimate Black här

3. Créme De La Créme Watermelon Cotton Candy

Den perfekta smaken har inte uppfunnits ännu. Men om du frågar oss så kommer denna smak från Créme De La Créme väldigt nära med Watermelon Cotton Candy. En smakexplosion av vattenmelon, päron och sockervadd ger en härligt lätt och söt smakupplevelse. Perfekt för dig som föredrar sötma i dina e-juicer.

Köp Créme De la Créme Watermelon Cotton Candy här

4. Flawless X Humble Suckerpunch 2x

Den sista e-juicen på listan är också en av de mest spännande smakupplevelserna. En smak av karameller, blå hallon och jordgubbar i perfekt harmoni med varandra är vad som väntar. Denna dubbelförpackning ger dig en högkvalitativ smakupplevelse som med lätthet skulle kunna bli din nya favorit.

Köp Flawless X Humble Suckerpunch (dubbelförpackning)

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.