Butiken

4 Nasty Juice smaker du måste prova

Nasty Juice är en av de ledande tillverkarna av e-juicer, här kan du läsa om fyra stycken smaker från de som du helt enkelt måste prova på!

Nasty Juice Modmate Red Rage

Red Rage från Nasty Juice Modmate är en härlig smak av en välkänd energidryck som sägs ge användaren vingar. Den härligt söta smaken av energidryck återskapas perfekt i denna e-juice från Nasty Juice och passar de allra flesta. Den brusiga citrussmaken får dig att känna dig pigg och redo för nästa bloss.

 

Köp Nasty Juice Modmate Red Rage här

Nasty Salt ASAP Grape

ASAP Grape är en härlig smakexplosion med många söta och syrliga smaker i perfekt harmoni. Smaken av blandade bär, tillsammans med lila druvor och mint skapar en uppfriskande smak som får det att vattnas i munnen vid varje bloss. Tack vare att sötman inte är allt för överväldigande så passar denna smak utmärkt för daglig användning utan att vara för mäktig.

 

Köp Nasty Salt ASAP Grape här

Nasty Juice Slow Blow

Fräsch mint, söt ananas, sur lime, visst låter det som en härlig kombination? Det är nämligen precis vad du har att vänta när du provar på Slow Blow från Nasty Juice. Varje komponent i denna smakkombination är perfekt balanserad och erbjuder en uppfriskande och härlig smak som du inte kommer att kunna få nog av.

 

Köp Nasty Juice Slow Blow här

Nasty Juice Devil Teeth

Ibland så tröttnar man på alla de vanliga vapesmakerna och vill prova på något helt nytt, något alldeles unikt, då är Devil Teeth det perfekta alternativet. Här får du nämligen honungsmelon i kombination med kylande mint, en härlig kombination som erbjuder gott om sötma och fräschör i perfekt balans med varandra. Om du tror att du provat på alla smaker som finns utan att upptäcka något spännande så bör du helt klart prova på denna.

 

Köp Nasty Juice Devil Teeth här 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.