Butiken

4 Chuffed smaker du måste prova

Chuffed är en välkänd tillverkare av e-juicer och de är mest kända för sina dessertsmaker. Nedan får du tips om 4 stycken Chuffed smaker som du bara måste prova!

Chuffed Fruits - Banilla Berry Smoothie

Vem tycker inte om en härlig smoothie med smak av vanilj, frukt och bär? Tänk dig en härlig vaniljsmoothie, tillsätt sedan blåbär och banan i mixen, så får du Banilla Berry Smoothie från Chuffed Fruits. Den härligt söta och smarriga smaken får dig att längta till nästa tillfälle när du får uppleva den.

Köp Chuffed Fruits - Banilla Berry Smoothie här

Chuffed Fruits - Apple And Pear

Det kanske inte låter så spännande att kombinera två frukter som är så vardagliga som äpplen och päron. Men, låt inte det lura dig, Apple And Pear från Chuffed Fruits är en ordentlig smakexplosion som erbjuder sötman från härligt saftiga päron, tillsammans med krispigheten hos ett färskt äpple vid varje bloss.

Köp Chuffed Fruits - Apple And Pear här

Chuffed Ice - Frozen Blueberry

Frozen Blueberry är en härligt uppfriskande smak från Chuffed Ice som svalkar dig ordentligt. Upplev sötman och saftigheten hos mogna blåbär, tillsammans med den isande kylan från mentol på en och samma gång. Resultatet är något som för tankarna till blåbärsglass, ett perfekt alternativ oavsett årstid helt enkelt.

Köp Chuffed Ice - Frozen Blueberry här

Chuffed On Ice - Ice Menthol

Tänk dig att ta ett isbad på Nordpolen samtidigt som du avnjuter ett stort glas isvatten, visst låter det isigt? Det är egentligen den princip som Chuffed On Ice har använt sig av när de tagit fram smaken Ice Menthol. Här får du all kylande mentol som du någonsin skulle kunna be om, och lite mer därtill. För dig som älskar kylan och vill uppleva isiga smaker så är denna helt klart att rekommendera.

 Köp Chuffed On Ice - Ice Menthol här 

JavaScript seem to be disabled in your browser.

You must have JavaScript enabled in your browser to utilize the functionality of this website.